Arriba puntual al vostre correu la vostra cita setmanal amb allò estrany, eclèctic i curiós que he anat trobant a la xarxa aquests dies. Així doncs, preneu el vostre cafetó que comencem el nostre viatge.

Postcrossing, enviant postals arreu del món

Postals lligades amb un cordill amb correu antic

Sou dels que trobeu a faltar el correu postal de tota la vida? Doncs si no us importa anar gastant-vos els diners en postals i segells, aquesta web us ofereix la possibilitat d’enviar una postal a una persona aleatòria del món només apuntant-vos-hi. Un cop registrats, si dieu d’enviar una posta us assignaran una persona random a qui haureu d’escriure, indicant un número de referència. La persona que la rebi indicarà a la web la referència de la postal, i així sabràs que la teva postal especial ha arribat.

Envia postals arreu del món aquí

Futbol a peu a Catalunya

Hi ha una varietat del futbol tradicional que s’anomena futbol a peu, que consisteix a jugar a futbol però caminant enlloc de córrer, i sense cap mena de contacte físic. és un joc que el juguen persones grans, principalment, i a Catalunya l’equip pioner es troba a Sant Feliu de Codines. Així que si tens ganes de provar-ho, t’esperen al Vallès Oriental (el Vallès menys bo).

Més informació sobre el Futbol a Peu

El web de Space Jam, l’any 1996

He trobat una d’aquelles peces d’arqueologia digital que tant m’agraden: la web original de la pel·lícula "Space Jam" de l’any 1996, protagonitzada per Michael Jordan i els personatges dels Looney Tunes. Una web feta amb taules, amb mapes d’imatge, amb fons de pantalla, i amb tot de coses que es veien molt modernes fa 30 anys i que ara ens fan sagnar les còrnies (o ens fan plorar de nostàlgia).

Gaudiu d’aquesta web aquí

Una pista d’aterratge circular per resoldre els problemes de circulació als aeroports

I si la solució als problemes de congestió dels aeroports moderns fos crear pistes d’aterratge o enlairament circulars? És a dir, una mena de superrotonda per a avions on aquests puguessin enlairar-se, aterrar o simplement encarar-se mentre altres avions també fan el mateix. Doncs aquesta és la idea que estan treballant un grup d’enginyers i que orgullosament han arribat a mostrar fins i tot a un reportatge de la BBC anglesa.

Mireu el reportatge aquí