Bon dia, !

Heus aquí una nova temporada de La Bulteno, el butlletí per llegir amb el cafè a la mà cada dilluns al matí. Un butlletí que estrena format, una mica més informal i narratiu. Aviam què et sembla!

Comencem parlant de les tradwives, un fenòmen viral que fa poc que sacseja les xarxes gràcies en part a personatges com la Roro, a qui segurament has vist mentre navegaves entre reels o vídeos de Tiktok. He escrit un article al meu blog parlant una mica d’aquest fenòmen, però sobretot de la seva cara més fosca, que també és la seva cara més política.

Canviant de tema radicalment, però sense deixar el tema dels vídeos virals, resulta que a la ciutat de San Francisco fa poc que s’ha estrenat un servei de taxis autònoms sense conductor que ha provocat un curiós incident de matinada. Els robotaxis, quan tornen a cotxeres, ofereixen un insòlit concert de botzines que té als veïns fregits. I clar, això ja s’ha fet viral a Tiktok

I ja que parlem de viatges, en aquest cas de viatges per anar a la feina, segurament ets de les persones que o bé has començat a treballar o et falts poc per fer-ho. Si la teva feina demana presencialitat, hauràs de traslladar-te al lloc de feina en transport públic o en cotxe privat, cosa que genera algunes emissions. Doncs bé, el nou CEO de Starbucks també anirà a l’oficina a treballar i farà poc teletreball, només que ell viu a Los Angeles i té l’oficina a Seattle. 1200 kilòmetres que pensa fer amb un jet privat segons informen els mitjans. i després el problema seran les canyetes de plàstic.

Per últim, et vull recomanar el projecte Unana.cat. Aquest projecte de la Laia Queralt et permet tenir a casa una fusta personalitzada amb un dibuix de la fase de la lluna que hi havia el dia del teu naixement o el de la persona a qui tu vulguis. A casa la tenim amb les fases de la lluna de cadascun dels membres de la familia, i és un regal molt original i vistós. Trobaràs més informació sobre aquest projecte, com fer comandes i altres productes personalitzables que ofereix al seu perfil d’instagram. O si vols fer la comanda directa, escriu un correu a unana.cat@gmail.com.

I ja seria tot per avui! Tant si t’ha agradat com si no, m’agradaria saber la teva opinió sobre el butlletí. Ho pots fer responent a aquest mateix correu, o enviant-me un missatge a Mastodon, Telegram o Instagram.

Fins la setmana vinent! Ĝis!