Bon dia, !

Aquesta setmana deixem enrera el mes de  setembre i entrem en la rutina que ens marcarà els dies fins al Nadal. I què millor que encetar aquesta setmana que amb un butlletí de novetats fresques i reflexions. Comencem!

Arxiver consultant un lligall

Per començar, l'article d'aquesta setmana al meu blog parla d'una professió molt més important del que ens pensem i que moltes vegades no tenim en compte: els arxivers. Si ets una d'aquelles persones que no saps què és o què fa un arxiver, et recomano llegir l'article amb calma. I si ja ets arxivera o arxiver, gràcies per tot!

Joves xatejant

La notícia tecnològica és que finalment els iPhone han adaptat el nou protocol de missatgeria instantània RCS, que ha vingut per, entre d'altres coses, jubilar els SMS. Ara pots xatejar com si fos el Whatsapp però des de l'aplicació que abans feies servir pels SMS amb tothom, i es preveu que en un futur WhatsApp i Telegram també adoptin aquest protocol. Si en vols saber més, aquí et deixo les Preguntes Més Freqüents que Google ha fet sobre aquest tema.

Vaixell de vela de competició

Suposo que com jo i la majoria de mortals, això de l'America's Cup que se celebra aquests dies a Barcelona et patina bastant, a no ser que visquis a Barcelona. De tota manera, sempre és interessant saber com és que un esdeveniment del qual en sabem més aviat poc té tanta publicitat i mou tants diners (en teoria). Doncs bé, els amichs de La Directa han fet un estudi on desmunten totes les fal·làcies d'aquesta competició. I et recomano molt que ho llegeixis.

I per acabar, et recomano el millor matinal que es fa a Catalunya amb diferència: el Quiquiriquic del grandíssim Carles Garcia (@grancarles a totes les xarxes conegudes i per conèixer) torna per despertar-te cada divendres a partir de les 8 del matí. Receptes de cuina, trucades en directe, i fins i tot connexions en directe amb Estònia!

I això seria tot! Espero que tinguis un bon començament de setmana i que gaudeixis del primer cafè del dia! A reveure, o com diríem en esperanto, ĝis la revido!