Un altre cop el butlletí surt tard, però al final acaba sortint com sempre. I per què surt tard? Per una raó ben simple: perquè al final, a la tercera va la signada, i m’he acabat casant amb la Mabel. I clar, amb tanta felicitat al cos, un no pot estar per la newsletter!

Troba’m al Saló de l’ensenyament

Del 13 al 17 de març, a Fira de Barcelona, es celebra una nova edició del Saló de l’Ensenyament, la gran fira sobre ensenyament de Catalunya. I si teniu entrades per aquesta fira (ja saps que costa força tenir-ne), i et passes per la fira dimecres, dijous o divendres al matí, busca’m al estand de la Universitat Autònoma de Barcelona!

Smolweb, o tornar a fer webs senzilles però efectives

Tinc la impressió que ja n’he parlat en algun altre butlletí, però hi ha un moviment creixent a Internet per tornar a fer webs de forma senzilla, sense molts artificis. I ja no és que les pàgines deixin de fer servir frameworks complicats com Bootstrap o jQuery, sinó que intentin reduir el tamany del codi al màxim possible per tal d’aconseguir, en primer lloc, que les pàgines guanyin en velocitat, i que aquestes gastin el mínim d’energia possible.

Llegeix més sobre el moviment Smolweb

Una web, un butlletí… una ràdio?

El meu servidoret de casa segueix estant en proves de diversos serveis, i un d’ells que estic investigant quan puc és la creació d’una ràdio online. Una ràdio que, de moment, només serviria per permetre’m escoltar música per treballar o per dormir, però que en un futur potser inclourà novetats com episodis de podcast i d’altres cosetes. Estigues atent al dial! Ai, perdó, al butlletí!