Hola,

La setmana passada no hi va haver butlletí per una sèrie de coses, i ha estat el primer cop que em passa això de no arribar a temps per poder-lo enviar. Ara bé, avui esmenem una mica l’error i ens hi posem de nou. Comencem!

Nou post al blog: són bons els atacs de spam a Mastodon?

Teclat amb estètica hacker Recentment la xarxa social Mastodon va rebre un atac de missatges de spam que ens va fer treballar als administradors de forma extraordinària. Tanmateix, potser aquesta mena d’atacs són la conseqüència de quelcom que potser no és tan negatiu com podria arribar a semblar.

Histèria Col·lectiva fa el salt

Histèria Col·lectiva, el podcast histèrico-feminista de sexualitat dirigit i presentat per les grans Elena Crespi i Sílvia Catalán, ha fet el salt i ara forma part del llistat de podcasts de la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals que es poden escoltar a través de la seva aplicació 3Cat. Des d’aquí m’agradaria donar-los la més gran de les enhorabones, molts èxits, i espero que te l’escoltis!

Escolta aquí el pòdcast Histèria Col·lectiva

Engeguem projecte de biblioteca escolar

L’escola Enric Casassas de Sabadell tenia des de fa temps un projecte de biblioteca escolar que anava passant sense pena ni glòria. Des d’aquest curs, però, el nou equip que se n’encarrega té moltes ganes de dinamitzar-ho i estem muntant activitats engrescadores com un club de lectura per a mainada, un contactontes, i una activitat per a adults per recomanar lectures de cares a dades assenyalades com Nadal o Sant Jordi. I parlant d’aquesta darrera, la propera sessió es farà demà dimarts a les 18h a la llibreria La Llar del Llibre de Sabadell. Si t’hi vols passar, estàs més que convidat!

El 40è Congrés Català d’Esperanto, ja en marxa

Ja saps que del 17 al 20 de maig d’enguany es fa a Vic el 40è Congrés Català d’Esperanto, la cita dels esperantistes dels Països Catalans. Tanmateix, les activitats ja han començat, i hem organitzat un curs d’esperanto per a principiants que es durà a terme cada dimecres a partir del 17 d’abril. El curs costa 35€, i podràs trobar més informació a la web del Centre Cívic Joan Triadú de Vic - que a més és la seu del Congrés.

Vull més informació sobre el curs