Després d’una setmana ben complicada a nivell de feina i de gestió personal, tornem a la normalitat i a enviar el butlletí els dilluns, encara que no sigui de bon matí. Així que agaafa el teu cafè, tè o beguda preferida, i a llegir!

Loops, una nova alternativa del fedivers

Logotip de Loops extret de la seva web El Fedivers ens té acostumats a treure alternatives lliures i federades de serveis populars de la Xarxa. Després de Mastodon, Pixelfed o Peertube (alternatives a Twitter, Instagram o Youtube), ara li toca el torn a Loops, un servei creat pel creador de Pixelfed, i que pretén ser l’alternativa fediversal del popular Tiktok, això sí, sense vigilància extra del Govern de la República Popular de la Xina. De moment no està actiu, però podeu anar seguint el seu desenvolupament al seu compte de Mastodon.

Tinc una emissora de ràdio, en versió alfa

Doncs sí, he estat fent proves amb el meu servidor domèstic (el mateix que faig servir per enviar el butlletí) i ja tinc en producció una petita emissora de ràdio per internet, on de moment hi sona pràcticament música, amb les particularitats següents:

Noves eleccions a Catalunya

Pere aragonès ha avançat la data de les eleccions catalanes al proper 12 de maig, i com cada any que hi ha eleccions, aviat començarà el ball de promeses electorals, anuncis i mentides vàries que faran servir per guanyar els nostres vots i, per tant, quatre anys més de feina pagada entre tots. De l’altra banda, partits com Escons en Blanc poden dir amb orgull que compleixen les seves promeses, i van deixar buits els set escons que van aconseguir a l’ajuntament de Muruzábal, incloent la cadira de l’alcalde.

Llegeix aquí la nota de premsa oficial de Escaños en Blanco

Minuts musicals: el primer cop

Si aquest any ets dels que votes per primer cop, que sàpigues que el mític grup La Trinca ja va fer una cançó explicant aquest moment. I et convido a escoltar-la.