La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #8

#9・
36

subscribers

52

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Torna el vostre podcast de referència en català sobre bandes sonores, amb ganes de fer-vos passar una bona estona. D'altra banda, us dono idees per aquest cap de setmana i consells de moda! Què més voleu?

Des del meu podcast
Tenim nou capítol del meu podcast “The Sound of Film Music”, aquest cop dedicat a un compositor com la copa d'un pi: Michael Giacchino.
Avui us recomano...
Tenint en compte que ja ha passat el 12 d'octubre i que la dreta i l'ultradreta estan més desbocats que mai, us proposo una samarreta ara que encara es poden dur. Si us la compreu, no dubteu en fer-vos una foto i ensenyar-m'ho!
Agenda
Recordeu que demà és el Creafest, la gran festa de Creadors.tv, on a banda de molts directes especials i una programació de 12 hores non-stop al canal de Twitch de l'associació, ens podreu veure a la Mabel Rodriguez, a la Família Caricú i a mi mateix fent el sòmines al Parc Central de Sabadell a partir de les deu del matí. No us ho perdeu!
Per cert, si voleu venir, esteu més que convidats!
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.