View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #8

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #8
By Enric Pineda • Issue #9 • View online
Torna el vostre podcast de referència en català sobre bandes sonores, amb ganes de fer-vos passar una bona estona. D'altra banda, us dono idees per aquest cap de setmana i consells de moda! Què més voleu?

Des del meu podcast
Tenim nou capítol del meu podcast “The Sound of Film Music”, aquest cop dedicat a un compositor com la copa d'un pi: Michael Giacchino.
Avui us recomano...
Tenint en compte que ja ha passat el 12 d'octubre i que la dreta i l'ultradreta estan més desbocats que mai, us proposo una samarreta ara que encara es poden dur. Si us la compreu, no dubteu en fer-vos una foto i ensenyar-m'ho!
Agenda
Recordeu que demà és el Creafest, la gran festa de Creadors.tv, on a banda de molts directes especials i una programació de 12 hores non-stop al canal de Twitch de l'associació, ens podreu veure a la Mabel Rodriguez, a la Família Caricú i a mi mateix fent el sòmines al Parc Central de Sabadell a partir de les deu del matí. No us ho perdeu!
Per cert, si voleu venir, esteu més que convidats!
Did you enjoy this issue?
Enric Pineda

Un butlletí setmanal en el que cada dilluns hi aboco algunes de les meves dèries i curiositats que m'agrada compartir amb la gent. Completament de franc, Montserrat!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue