View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #7

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #7
By Enric Pineda • Issue #8 • View online
La caiguda de Facebook, els codis QR i el proper Creafest de Creadors TV marquen els temes d'aquest butlletí que arriba un xic més tard però sempre acaba arribant a les vostres bústies.

Des del meu blog
Us va afectar la caiguda de Facebook del 4 d'octubre? Què en podem aprendre de la seva caiguda a nivell global? Tinc un nou article reflexionant-hi!
Què podem aprendre de la caiguda de Facebook? – Enric Pineda
Avui us recomano...
En el seu moment vaig fer una petita web per fer codis QR en català, destinada a provar un programet fet amb PHP que havia trobat. Si voleu fer els vostres codis QR allí, sou benvinguts! I si us agrada el projecte, sempre em podeu pagar un cafè!
Agenda
El proper 16 d'octubre tenim una cita! Els amichs de la Família Caricú, juntament amb la Mabel Rodriguez i amb mi mateix, ens trobarem a partir de les 10 del matí al Parc Central del Vallès per fer unes partides de pingpong, esmorzar i fer alguns directes. I us hi convidem!
Did you enjoy this issue?
Enric Pineda

Un butlletí setmanal en el que cada dilluns hi aboco algunes de les meves dèries i curiositats que m'agrada compartir amb la gent. Completament de franc, Montserrat!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue