View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #6

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui aquesta newsletter és més musical que mai. Tenim novetats sobre podcasts, meus i d'altres persones, i nous continguts de Creadors TV on he participat.
I estigueu atents a quan arribi el Creafest de Creadors, el proper dissabte 16 d'octubre, que hi haurà sorpreses!

Des del meu podcast
Vist a les meves xarxes
Ja que parlem de podcasts musicals, us vull recomanar un podcast musical que sempre m'acompanya quan tinc feina o viatges en cotxe. Després de set temporades fent programes temàtics tot repassant la música feta des dels 50 fins als 2000, el programa 33 Revolucions de Lanova Ràdio enceta una vuitena temporada centrada en les versions. Podeu escoltar el primer episodi d'aquesta vuitena temporada aquí
33 revolucions undercover 8x01 - 'Arxiu de versions Vol. 1' en 33 revolucions en mp3(28/09 a las 10:47:26) 53:17 76032925 - iVoox
Avui us recomano...
Aquest dimecres vam tenir el primer programa de “La sobretaula” a Creadors TV amb una tertúlia amb quatre persones anomenades Enric (Botella, Bautista, Mila i jo mateix). Voleu recuperar el vídeo amb el debat? Aquí el teniu!
Twitch
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.