View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #59

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Torna a ser dilluns, i sembla que per fi ha arribat l'hivern. I mentre ja estem agafant la caixa amb les decoracions de Nadal, res millor que una lectura matinal, aquest cop plena de referències a Mastodon, el tema de la setmana a xarxes socials. Comencem!

Més guies de Mastodon disponibles
Després de que fes la meva guia introductòria a aquesta xarxa social descentralitzada i federada, ara t'ofereixo la possibilitat de llegir-nes les parts 2 i 3, que venen a complementar una mica més. Aquí les tens:
Entra a Mastodon amb la instància més sabadellenca
Si ets de les persones que saps perfectament què volen dir paraules com estrep, petador, badabadoc o xurruca, si et sents tallaret o sempre has viscut a Torromeo, o simplement saps distingir perfectament entre Can Deu i Can Feu, he creat la instància de Mastodon perfecte per a tu. De moment encara va amb invitacions personals, així que si vols donar-te d'alta, només cal que m'ho facis saber amb un correu, un Telegram o un missatge a les meves xarxes.
Sabadell.site
Focalitza amb Pomodoro
El Mètode Pomodoro és un mètode senzill i pràctic per mantenir el focus a la feina i assegurar alts nivells de productivitat. Amb aquesta senzilla web podràs tenir un temporitzador pomodoro al teu mòbil o escriptori i, així, ajudar-te a mantenir-te focalitzat.
An online Pomodoro Timer to boost your productivity
Taula rodona sobre l'ús del català
I recorda, aquest dijous participo a una taula sobre l'ús del català al Centre Cïvic Ca N'Oriol de Rubí. Si vols més informació, aquí et deixo l'enllaç;
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.