View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #58

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui m'ha quedat una newsletter de llegir força, així que si estàs asseguda còmodament i tens la teva beguda preferida al costat, potser és un bon moment per llegir-la. Comencem!

D'on surten els diners per mantenir Mastodon?
Amb el rebombori que ha causat aquesta xarxa social darrerament, he pogut veure que hi ha gent interessada en saber com es financia econòmicament si no hi ha anuncis i no et monitoritzen constantment. Doncs bé, he fet un petit article explicant-ho:
Mastodon, Twitter i els diners: qui paga la factura? – Enric Pineda
Tornar a començar a les xarxes socials
El periodista Marc August Muntanya ha escrit un article a la revista La Directa en el que explica el seu procés de canvi de Twitter a Mastodon. Deixant de banda que l'article defuig de les coses que he anat veient aquests dies a la xarxa sobre Mastodon (la gran majoria amb errors clamorosos o mentides directament), l'article menciona la meva humil guia sobre Mastodon que vaig escriure per al meu blog fa unes setmanes.
Participo en un Fòrum Obert a Rubí
El proper dia 24 de novembre participo al Fòrum Obert sobre l'ús social del català que organitza la gent d'Òmnium Cultural a Rubí. Serà a les 19 hores al Centre Cívic de Ca N'Oriol (Carrer de Sòria 5).
Si vols assistir cal que t'hi inscriguis prèviament al web:
#PiniReaccions
Vaig avisar que faria vídeos gravant-me a mi mateix reaccionar a merdes de l'Internet, i aquest és el primer que he fet. El vídeo original me l'ha passat l'amich Carles Garcia, i és senzillament deliciós.
#PiniReaccions - Reaccionant a "Köttbullar"
#PiniReaccions - Reaccionant a "Köttbullar"
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.