La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #57

#58・
39

subscribers

62

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Xarxes socials, tecnologia i Mariah Carey. No et pots queixar, ha quedat una newsletter bastant eclèctica. Posa’t còmode que comencem!

Petita guia de Mastodon per a tuitaires
Si has estat atent a les notícies sobre Twitter, i has sentit també campanes sobre Mastodon, aquí et deixo una petita guia sobre aquesta xarxa social basada en ActivityPub.
Calcula l'empremta de carboni del teu web
Saps que les pàgines web també contribueixen a l'escalfament global? I que els que fem pàgines web podem contribuir a fer que aquesta empremta de carboni es redueixi? Amb aquesta calculadora pots saber quant carboni emet la teva web, i què pots fer per mirar d'evitar-ho.
Website Carbon Calculator v3 | How is your website impacting the planet?
Votaries a una IA en unes eleccions?
Això és el que proposa el Syntetisk Parti danès, un partit que presenta una IA com a candidat a primer ministre, i que ha conformat un parograma polític a partir dels programes de tot de partits minoritaris dels darrers 50 anys a Dinamarca. I pots parlar amb el seu candidat a través de Discord.
Vols més info? Llegeix aquí:
Ha tornat, com cada 1 de novembre
L'autoproclamada reina del Nadal ha tornat a fer un vídeo per recordar-nos a tots que el Nadal ja és aquí. I encara que sembli mentida, només és una tradició de fa quatre anys!
Vols veure tots els vídeos que ha fet fins ara?
Mariah Carey All of the “It’s Time” Videos | 2019-2022
Mariah Carey All of the “It’s Time” Videos | 2019-2022
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.