La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #55

#56・
39

subscribers

62

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Potser és de les newsletters més tecnològiques que m'han quedat, però ja està bé! A començar bé la setmana!

25 enquesta als usuaris d'Internet
Ja fa 25 anys que l’Asociación para la Investigación de los Medios de Comunicación (AIMC) publica una enquesta per saber els usos d'internet entre la gent que viu a l'Estat Espanyol. Deixant de banda que és un instrument força útil per saber de primera mà com és el perfil de l'usuari mig d'internet a Espanya, fan un sorteig amb grans regals, i participar-hi és tan senzill com omplir l'enquesta que trobaràs aquí:
Potser no necessites jQuery
Primer la pregunta l'hauria de fer jo: saps de què va això de jQuery? Segurament si no et dediques a desenolupar pàgines web o WebApps, probablement no en tinguis ni idea. Però si ho fas, i has fet servir jQuery darrerament, que sàpigues que JavaScript ha evolucionat prou com per no necessitar aquesta mena de llibreries com a complement. I aquesta web que et porto t'ajudarà, com si es tractés d'una xuleta, a veure que potser no necessites jQuery:
Nova web de vídeos amb característiques interessants
Amb l'amich Pancake he creat un web senzill però amb característiques interessants: un llistat de vídeos que es mostra amb un cercador, el qual treu les dades d'un full de càlcul de Google Docs. Una mica de javascript per una banda, unes CSS de l'altra i apa! La màgia ja funciona!
Pots veure una demo funcinoal a l'enllaç següent. I si vols una cosa similar per al teu projecte, parlem-ne!
El millor grup musical japonès de la història
Set japonesos amb vestit, ballant i caminant com robots, en un videoclip pel mig dels carrers de Nagoya. I a més, cantant un techno molt enganxós. Què pot sortir malament?
WORLD ORDER "SINGULARITY"
WORLD ORDER "SINGULARITY"
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.