View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #54

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui t'arriba un butlletí força cultural, iamb iniciatives molt interessants a les quals donar suport. Bon dia i bona setmana, i gràcies per seguir subscrita!

Comença la prevenda de Puntes Rebels 2023
El calendari feminista que cura la invisibilització de les dones, fet amb molt d'amor i molta traça des de Sabadell per al món, ja està disponibe per comprar en prevenda. Què significa això? Que el compres ara, i el reps quan estigui imprès (normalment a fins a d'any). Les vendes d'aquest any ajudaran al projecte Pikara Magazine.
Apareixo a RAC1 parlant de Mantinc el català
El diumenge dia 2 vaig aparèixer breument al programa “La primera preda” de RAC1 parlant del projecte “Mantinc el català”, una entrevista que podeu recuperar a la secció de recull de premsa del meu web (sí, tinc aquests moments una mica narcissistes de tant en tant).
Sala de premsa – Enric Pineda
Cinquè aniversari de La Carbonera
El proper dissabte dia 22 la llibreria La Carbonera fa una festa per celebrar cinc anys. I val a dir que celebrar l'aniversari d'una llibreria, sobretot en els temps que corren, és molt remarcable. Així que si no tens res a fer, aquell dissabte al matí el lloc on s'ha d'estar és el Carrer Blai 40 de Barcelona, ja sabeu, la petita rambla del Poble Sec. Almenys jo m'hi penso passar.
La Carbonera fa 5 anys! | La Carbonera Llibreria
Tinc perfil a BeReal!
Ja saps que si surt una nova xarxa social, jo com a mínim l'he de provar. I si aquesta és tan original com BeReal, encara més. Fotografies que només pots penjar a una hora determinada del dia, que inclouen una foto petita agafada amb la càmera del davant, i que normalment t'agafen en moments inoportuns.
Em vols seguir? Segueix l'enllaç!
BeReal. Your Friends for Real.
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.