La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #53

#54・
39

subscribers

62

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Comencem una setmana marcada per un munt de coses, però que segur que passen a un segon pla ara que ja tens la Bulteno a la pantalla. Preparat per llegir coses interessants? Som-hi!

Una altra newsletter? Sí, ESPERANTO*INFO
Aquests dies he estat treballant en la continuació del butlletí de novetats de l'Associació Catalana d'Esperanto, anomenat ESPERANTO*INFO. És un projecte que ja existia, però que ara s'ha reformat com un butlletí per e-mail, un fet que estalva paper i costos de producció. De moment no s'ha obert la possibilitat de subscriure-s'hi, però aviat l'obrirem. De moment, el número 1 es pot trobar aquí:
Butlletí ESPERANTO*INFO - KEA - Kataluna Esperanto Asocio
Per si no en tenia prou amb el futbol a EEUU...
…ara m'he enganxat al rugbi d'allà. Sí, a Estats Units, on tenen el futbol americà com a esport rei, també té una lliga professional de rugbi, anomenada MLR (Major League of Rugby). En el seu moment ja vaig escriure un article sobre el fenòmen del soccer als Estats Units, i no descarto fer un altre article sobre l'arribada de l'esport del XV vs XV.
Soccer als Estats Units: del desconeixement al mainstream – Enric Pineda
Fent ràdio amateur a Twitter
Ja fa temps que Twitter ha engegat una eina de transmissió en viu només amb àudio anomenada Twitter Spaces. I jo, que m'agrada provar-ho tot, miro d'aprofitar les estones del cafè del migdia quan faig teletreball per connectar-m'hi i fer el cafè amb qui estigui escoltant.
T'animes a connectar-te algun dia? Segueix-me a Twitter i t'aniré avisant.
Per fi una bona pel·li de Super Mario Bros?
Després del fiasco de guió, casting i execució de la darrera pel·lícula que es va fer de Super Mario Bros, sembla que algú amb criteri a dins de Nintendo ha pensat que es podria aprofitar les possibiltats de l'animació amb ordinador per fer una cosa decent, i s'han ajuntat amb Illumination (ja saps, l'estudi dels Minions) per fer això:
SUPER MARIO BROS: LA PELÍCULA – Teaser Tráiler Oficial (Universal Pictures) HD
SUPER MARIO BROS: LA PELÍCULA – Teaser Tráiler Oficial (Universal Pictures) HD
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.