La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #51

#52・
39

subscribers

62

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Vinga va, encetem setmana curta pels que treballen i/o viuen a Barcelona gràcies a La Mercè. Ja tens ganes de saber de què parlaré avui? Doncs prepara el cafè i comencem.

Nou capítol de "Puntes Rebels: el podcast"
Ja hi ha disponible un nou capitol del podcast de Puntes Rebels, un projecte feminista i de base que vol visibilitzar grans figures femenines de la història. En aquest cas, ja pots escoltar el programa dedicat a Hildegarda de Bingen: santa, escriptora, música i dirigent eclesiàstica de la Baixa Edat Mitjana.
T01E09. Setembre. Hildegard von Bingen i les dones i les dones polivalents (entrevista a Ivet Eroles Palacios) - Puntes Rebels. El podcast | Podcast on Spotify
Entrevista a Ràdio Amèrica Barcelona
Aquest dimarts em van entrevistar a Ràdio Amèrica Barcelona, una ràdio online dirigida als catalans que viuen a l'exterior. I ho van fer per parlar de Mantinc el Català, el projecte on participo com a col·laborador i portaveu. Si la vols escoltar, te la deixo aquí:
Entrevista amb l'Enric Pineda, col·laborador i portaveu de Mantinc el Català
Entrevista amb l'Enric Pineda, col·laborador i portaveu de Mantinc el Català
El Govern de la Generalitat crea una cartera digital ciutadana
Ja tenim cartera digital ciutadana! Inicialment només hi haurà inclosa la targeta del CatSalut, però segons el govern se n'hi inclouran més en propers mesos. L'alta es pot fer a partir de demà amb l'IdCat Digital, i les primeres impressions de moment són bones.
Jo ja me l'he posat al mòbil, a veure si a partir de demà el puc fer servir.
Neix el 'wallet' digital de Catalunya per portar les targetes al mòbil. SmartCatalonia
Ningú parla d'en Bussi
Tant si ets de Sabadell com si no, ja hauràs vist la nova mascota del servri d'autobusos municipal. El que no sé si has vist és el crossover definitu que calia fer.
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.