View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #50

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
La tornada a la normalitat també comporta la tornada a l'activitat frenètica, almenys per part meva. Tot i així, el butlletí torna a ser puntual i t'omple la bústia d'informació per passar la setmana. Comencem!

Curs d'esperanto presencial a Barcelona
Ja saps que pots aprendre la llengua internacional amb els cursos en línia de pàgines com Lernu o aplicacions com Duolingo, però ara tens l'oportunitat d'aprendre aquest idioma presencialment a Barcelona, gràcies a l'Ateneu Llibertari de Gràcia. Si vols més informació, ves a l'enllaç:
Aprèn esperanto a l’Ateneu Llibertari de Gràcia
Pels matins, treballa amb mi!
Acabo d'engegar una idea una mica boja: fer directes a Twitch mentre treballo, fent el que se'n diu la tècnica Pomodoro, que consisteix en alternar períodes de focalització amb períodes de descans breus. Aquest directes es farien els dimarts i dijous, i la idea seria començar-los a les nou del matí.
No saps de què va això de Twitch? Jo t'ho explico en aquest article del meu blog:
Petita guia de Twitch per a boomers i X-Gens – Enric Pineda
La pancarta en defensa del català més ambiciosa de totes
El col·lectiu Mantinc el Català, dedicat a difondre el missatge de que els catalanoparlants parlem en català sempre, amb tothom i arreu, ha engegat un projecte per fer una pancarta enorme amb el seu lema per penjar al Camp Nou el dia del Barça-Madrid. Aquesta iniciativa, i d'altres, les explicaré amb altres membres del col·lectiu a una entrevista que ens faran el proper dimarts 20 a les 11:20 a Ràdio Amèrica Barcelona.
Encara que no sigueu mot de futbol, us animo a ajudar a aconseguir-ho:
Pancarta Mantinc el català - totSuma
Orgull killo
Després que Alizz hagi fet una cançó en la que posa en valor els “txarnegos” de l'àrea metropolitana de Barcelona, jo no puc deixar de recordar el que per mi és el paradigma de persona del Cinturó Roig, i que a més no és ni tan sols una persona real: el Neng de Castefa.
Recordem aquesta peça d'orfebreria televisiva:
El Neng de Castefa
El Neng de Castefa
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.