View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #5

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Enmig del debat sobre la llengua catalana us passo utilitats per als malalts de les fotografies a Flickr i propostes per a la setmana vinent. No podeu dir que la newsletter no us informa de res!

Des del meu blog
La reflexió al blog d'aquesta setmana tracta sobre la llengua i la mania que tenen alguns de criticar les polítiques lingüístiques sense alternatives.
El català, llengua amable i atractiva – Enric Pineda
Tu no tenies un podcast?
Sí, encara el tinc! Estic treballant en el proper episodi, dedicat al Cavaller Fosc de Gotham, però de moment ja puc dir que el que hi ha està disponible a iVoox, Google Podcasts, Spotify i Apple Podcasts.
Trobareu enllaços a totes aquestes plataformes a la meva web.
Avui us recomano...
Embed Flickr, una eina per crear vsiaulitzacions per a web amb fotos de Flickr
Si sou dels que teniu àlbums de fotos fets a Flickr, i voleu una manera ràpida i senzilla d'incoporar un slideshow d'aquestes fotografies a la vostra web, heu de provar aquest servei. Es pot configurar amb un munt d'opcions, podeu triar quin model de slideshow voleu, i fins i tot el podeu incrustar en dos formats diferents, depenent de si el vostre web permet iframes o no.
Agenda
El debat dels Enrics, a Twitch
Aquest dimecres 29 de setembre, sobre les 21h i al canal de Twitch de Creadors TV, participaré en una mena de xerrada / debat / experiment sociològic amb tres persones més anomenades Enric: el periodista de la BBC Enric Botella, el streamer Enric Bautista i en Tulcis (que evidentment també es diu Enric), tot moderat pel gran Molotov Inox.
Estigueu pendent del meu Twitter per a confirmació final del dia i l'hora!
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.