View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #49

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Sí, el butlletí també té síndrome post-vacacional i li ha costat tornar després de les vacances d'estiu. Però ja és aquí, disposat a informar-te i entretenir-te. Som-hi!

Grups d'homes a Barcelona, Girona i Granollers
Segurament ja saps que aquest mes d'octubre començo un taller de noves masculinitats a Barcelona. La gent d’El Taller (que són els organitzadors) han oberts grups com aquests per a homes no només a Barcelona, sinó també a Granollers i Girona.
Si estàs interessat en les noves masculinitats sempre et pots apuntar a les xerrades informatives i decidir després si et vols apuntar al grup.
Què fem als grups d'homes?
Què fem als grups d'homes?
Comença el shooting de Puntes Rebels
El calendari feminista de Puntes Rebels ja està en marxa! La setmana vinent hi haurà la sessió de fotografies que es faran servir per al calendari i aquest cop hi ha una novetat: m'han ofert la possibilitat de ser-hi! Això sí, serà sorpresa la foto on participaré, hauràs de comprar el calendari per veure-m'hi!
Mentrestant, ves repassant la web del projecte, una web de la qual ara també en sóc redactor:
Entrevista amb la Família Caricú
L'Òscar, membre de la Família Caricú, va fer un directe l'altre dia on va comptar amb la presència, i on vam estar parlant de la cursa popular de Festa Major de Sabadell on vam participar el dia 4 de setembre. També va aproftar per iniciar un repte solidari molt bonic relacionat amb l'autisme. Segueix a la Família Caricú a les seves xarxes socials o a la seva pàgina d'Aixeta per tenir més informació sobre aquest repte.
Twitch
KEA té nova web
Ha costat, però ja ha sortit! L'Associació Catalana d'Esperanto ja té una nova web, feta amb Wordpress, amb un disseny inspirat en l'anterior però responsive i una mica més modern. La feina tècnica ha anat de la meva banda i representa un canvi força gran respecte al que hi havia abans. Fes-li un cop d'ull, a veure què et sembla!
KEA – Kataluna Esperanto Asocio
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.