View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #48

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Si ets de Sabadell estàs rebent això en plena Festa Major i tu avui tens festa. I si no… bé, sembla que ningú és perfecte. Comencem doncs!

Esperantaj kapsuletoj 3
Els verbs en esperanto són completament regulars. L'infinitiu acaba en “-i” (kanti, cantar), i només tenen cinc formes verbals: present (kantas), passat (kantis), futur (kantos), condicional (kantus) i imperatiu (kantu).
T'has fixat que no he posat cap persona al començament? Això és perquè la mateixa paraula serveix per totes les persones: mi kantas (jo canto), ŝi kantas (ella canta) o ili kantas (ells canten).
Nou espectacle de la Film Symphony Orchestra
Aquest projecte valencià d'orquestra simfònica que es dedica a fer concerts temàtics sobre bandes sonores té un nou espectacle anomenat “Krypton” amb un tràlier que promet bastant:
FSO KRYPTON: LA GIRA - Trailer Oficial
FSO KRYPTON: LA GIRA - Trailer Oficial
Promociona la teva mandanga aquí
Tens algun projecte que necessit promoció? Vols un canal extra i completament gratuït? Parlem, i promociono el que estguis fent en aquest butlletí. Gairebé 40 persones el rebran directament a la seva bústia de correu, i es promocionarà per xarxes el matex dilluns que surti.
Cap de setmana per la llengua
Aquest cap de setmana em podràs trobar a Barcelona per partida doble amb actes relacionats amb la llengua.
Per una banda, dissabte 10 a partir de les 17h seré a la paradeta que el col·lectiu “Mantinc el català” organitzarà a la Plaça Orfila de Barcelona. Acosta-t'hi si vols saber de què va el projecte!
I de l'altra, dumenge 11 de setembre a partir de les 9 del matí seré a la “budo”, la paradeta informativa de l'Associació Catalana d'Esperanto a l’Arc de Triomf de Barcelona. I si vius a Sabadell i no et vols desplaçar, l'Associació també serà present a l'ofrena floral organitzada per l'Ajuntament al Parc Catalunya.
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.