View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #45

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Una newsletter amb olor a vacances, que ja s'acosten. Vols seguir rebent aquesta newsletter durant les vacances? Fes-m'ho saber!

Nou relat: Mariona
Tinc un nou relat d'aquests picantons al blog. El vols llegir? Avui marxem de vacances a Castellfollit de Riubregós.
Mariona – Enric Pineda
L'oracle de Kevin Bacon
Saps que cada actor està, d'una manera o una altra, lligat amb Kevin Bacon? Sí, aquest actor va arribar a dir que havia treballat amb la majoria d'actors de Hollywood, i uns estudiants universitaris van proposar-se demostrar-ho amb una web on pots esbrinar el Nombre Bacon de qualsevol actor. Posa el nom que vulguis, i veuràs com n'està de separat de Kevin Bacon!
The Oracle of Bacon
Ja tinc patrocinadors per la samarreta!
A la propera Cursa Popular de Sabadell lluiré una samarreta amb tres orgullosos patrocinadors que representen tres projectes petits represnetats per tres grans persones:
1) Emsentobé.cat, un web que també és podcast i projecte a Instagram sobre salut i exercici físic, de la mà del gran Lluís Camell (aka Ritzzo Maloni)
2) Riuada de Nassos del gran Francesc Esteve (@funkyover a Twitter), que pretén recollir fons per a Pallapupas tot fent el Camí de Sant Jaume.
3) Quiquiriquic, el matinal de referència en català a Twitch, ideat i conduït pel gran Carles Garcia (@grancarles a Twitter).
Aviat, el disseny definitiu de la samarreta, unboxing i estrena en un dels entrenaments!
Minuts musicals - Folk en suec
Tot i que a Catalunya tenim una gran tradició de grups de folk i folk-pop, fa anys que estic enamorat de la veu d'aquesta sueca. A veure si a tu també t'agrada!
Spelar För Livet
Spelar För Livet
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.