View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #44

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui newsletter tardana, d'estiu i lleugereta, ideal per llegir en una estoneta mentre proves de fer que la calor no t'afecti gaire.

Bibliofitness, un club de Strava per a bibliotecaris
Saps que ser bibliotecari no està renyit amb estar en forma. Si ets del col·lectiu i t'agrada sortir en bcicleta, a córrer o a fer qualsevol mena d'activitat física (i a més tens compte a Strava), aquest és el teu club! Apunta’t-hi i fes comunitat!
Barcelona, Barcelona, Spain Club | Bibliofitness on Strava
Com trobar l'oferta en català a les plataformes
En un món com el nostre, en el que els hàbts de consum han canviat radicalment, i tothom consumeix televisió a través de les plataformes com Netflix, HBO o Prime, trobar contingut en català de forma fàcil és gairebé impossible. Per sort, iniciatives com Goita Què Fan Ara ens ajuden a triar quines sèries i pel·lícules podem veure en la nostra llengua, ja sigui amb àudio o amb subtítols.
Troba totes les pel·lícules i sèries en català
14 de juliol i Daft Punk
Sempre que s'acosta o arriba la data del 14 de juliol, Diada Nacional de França, recordo el medley de cançons de Daft Punk que va interpretar un conjunt de músics de les diverses forces armades franceses després de la ja tradicional desfilada militar. Para atenció a la cara de descol·locat de Donald Trump i com aplaudien certs veterans!
[vidéo] Défilé du 14 juillet : la fanfare reprend Daft Punk
[vidéo] Défilé du 14 juillet : la fanfare reprend Daft Punk
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.