View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #43

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Newsletter variadeta de juliol, com un pett menú degustació que pots gaudir a la fresca d'una olivera. Preparat?

Nou article al blog
Torno als articles d'opinió i reflexió, i en aquest cas em centro en el món associactiu i en com és de complicat aconseguir la implicació de la gent. El vols llegir?
Del compromís a la implicació i la militància en les associacions – Enric Pineda
Va.cat, una alternativa catalana a WeTransfer
Potser et fa mandra, però és important tenir alternatives en català als serveis més comuns a la xarxa, i un d'aquests és WeTransfer, el servei que et permet enviar fitxers de fins a 2GB tot enviant un enllaç per correu o MI (Missatgeria Instantània). Ara, la Fundació .CAT i Dinahosting llencen aquesta alternativa en català que segurament us pot ajudar a fer el mateix que fèieu fins ara, però fent país.
Genera les teves bibliografies en format APA
Tant si fas recerca i necessites citar de forma correcta les teves fonts, com si ets un estudiant universitari, de ben segur que aquesta eina et servirà. Pots fer bibliografies senceres en format APA (American Psychological Association, 7th ed.) i exportar-les de forma fàcil per incloure-les als teus treballs. Un autèntic salvavides!
Free APA Citation Generator | Verified by Experts | Scribbr
MIssatges contemporanis, disseny retro
Danone llença una campanya amb un disseny retro per reivindicar un missatge clar: les famílies són amor i respecte, i la seva composició és el menys rellevant. I només pel “beef” homòfob que han generat a xarxes, ja val la pena que l'hagin fet. A tu què et sembla?
Danone España
Los tiempos cambian, las familias evolucionan. Pero hay cosas que no: el amor de una familia.🏳️‍🌈💪 #NutriendoLaDiversidad by Danone por una sociedad más igualitaria, respetuosa y justa. https://t.co/13PTrMLv55
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.