La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #42

#43・
39

subscribers

62

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui torno a anar tard, que ja se sap que després d'un cap de setmana curull d'activitats costa posar-s'hi per editar el butlletí. Tot i així, espero que t'agradi el que llegiràs!

Recordem el blog: el català, llengua amable i atractiva
Ja sabeu que qui no té feina el gat pentina, i com cada estiu el debat sobre la llengua i les seves estratègies de supervivència torna a Twitter amb arguments d'una i altra banda. I ja que tinc un blog on hi poso el que opio sobre aquests temes, et deixo el meu punt de vista aquí:
El català, llengua amable i atractiva – Enric Pineda
Una experiència de so holofònic: la barberia
Els sons holofònics són aquells que estan gravats i editats de manera que que sembli que són reals, imitant la manera com captem el so amb les orelles. Vols provar un d'aquests sons? Aquest és un clàssic; una barberia italoamericana on et faran un hiperrealista tall de cabell. Agafa els auriculars i gaudeix!
Virtual Barber Shop (Audio...use headphones, close ur eyes)
Virtual Barber Shop (Audio...use headphones, close ur eyes)
Tu també necessites saber qui és Jon Haugen
Potser aquest nom no et sona de res, tot i que is has crescut als 90 la seva presència (o no presència) a la mítica sèrie Friends la tens molt present. Va passar durant molts anys desapercebut, i finalment el secret es va revelar fa relativament poc.
És el mític “tío feo desnudo”. Aquells que tots miraven amb fàstic, i que fins i tot va fer que en Joey ajuntés tot de bastonets de menjar xinès només per comprovar si estava viu o no.
I ara que ja tens aquesta dada intrascendent al cap, què tal si mirem junts aquesta escena?
Friends: Ugly Naked Guy Died?! (Season 3 Clip) | TBS
Friends: Ugly Naked Guy Died?! (Season 3 Clip) | TBS
Aviat, nou episodi de Puntes Rebels: El Podcast
Aviadet podràs escoltar l'episodi de juliol de Puntes Rebels, el podcast on cada mes es parla de dones i societat agafant com a tema principal la dona destacada del mes al calendari de Puntes Rebels. Si encara no t'has subscrit al podcast, ho pots fer de franc a Spotify.
Puntes Rebels. El podcast | Podcast on Spotify
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.