View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #41

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Va, que tornen els butlletins editats en diumenge a la nit i amb un conjunt d'enllaços que no t'aportaran gare però et dibuixaran un somriure un dilluns de bon matí.

Fes que una IA dibuixi el que vulguis
Poc a poc les Intel·ligències Artificials van avançant més i més i ja permeten fer coses veritablement sorprenents. Google anunciava que el seu motor de Translate ja incorporava una IA, i avui et porto un enllaç divertit per jugar amb una d'elles. Escriu a la caixa de text el que vulguis, i fes que Dall-e es trenqui el cap per dibuixar-te nou exemples.
Spaces: dalle-mini / dalle-mini Copied like 3.37k Running
Recordem el blog: himnes nacionals que molen
Si fa temps que em coneixes sabràs que una de les meves manies són els símbols nacionals, i en especial els himnes. I fa temps vaig escriure un post al meu blog parlant precisament d'això, dels himnes nacionals que més m'agraden. Els vols escoltar?
Top 10 d’himnes nacionals que molen (amb lletra!) – Enric Pineda
Arqueologia d'nternet: El Tratado del Marrón
No sé quan de temps fa que estàs a Internet, però el text que et passo ara matex té la categoria d'incunable. Revisat per darrer cop l'any 1994 (sí, fa gairebé 30 anys), és el millor i més complet tractat sobre una de les coses més característiques de les feines on tens supervisors i “jefes”: el “marrón”.
#StopSurfCity
L'Ajuntament de Sabadell ha pensat que, després d'una pandèmia i amb una crisi galopant en molts fronts, el millor que podia fer és un nou complex esportiu, al costat de La Bassa i en plena llera del Riu Ripoll, per poder fer surfing. Com a acció de protesta, un seguit de col·lectius i persones hem decidit fer un vídeo, en clau d'humor, per denunciar-ho. I sí, hi surto fent el mico.
🏄‍♂️🏄‍♀️ SURF AL RIU RIPOLL!??? 🏄‍♂️🏄‍♀️
🏄‍♂️🏄‍♀️ SURF AL RIU RIPOLL!??? 🏄‍♂️🏄‍♀️
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.