View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #40

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui et porto contingut meu original, música feta amb ordinador (o amb parts d'ordinadors) i fins i tot tutorials per ballar música disco. A gaudir!

Twitter i la vida real
Ets dels que creus que Twitter no té res a veure amb la vida real? O penses que és part d'aquesta vida real? Jo tinc una opinió al respecte,i fins que no em fitxin com a opinòleg enlloc, aniré posant aquestes opinions aquí.
Twitter i la vida real – Enric Pineda
Floppotron, l'orquestra més nerd del món
HI ha gent que practica la colombofília, col·leccionen segells o es dediquen a muntar partits polítics o associacions.
I despres hi ha gent com aquest polonès que ha fet una orquestra amb 512 disqueteres i 16 discs durs. Tots fent sorollets ajustats per funcionar com una gran orquestra.
Floppotron, la "orquesta sinfónica" compuesta de 512 disqueteras y 16 discos duros
Contrasenyes passivo-agressives
Què passaria si estiguéssis en un moment en què necessitessis crear una contrasenya, i els teus sogres et volguessin ajudar? Posa la contrasenya que vulguis i riu amb la resposta de “zasca” que rebràs.
PaP - Passive aggressive password machine.
Vols aprendre a ballar disco?
Abans els tutorials de dansa (i quan vull dir abans, vull dir als anys 80) s'atrevien amb tot, fins i tot amb la música dsco. Aquest mític vídeo de les entranyes de l'Internet ho té tot: finlandès, gent tirant a gran ballant disco i el Moskau dels Dschingis Khan de fons.
learn disco
learn disco
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.