View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #4

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
El butlletí d'avui us proposa un podcast de música de pel·lícules, una col·lecció de webs inútils i una proposta per a que m'ajudeu a fer el meu proper directe a Twitch. No podeu dir que no és un número variadet, eh?

Des del meu podcast
Finalment, després de molts mesos pensant que no calia seguir fent episodis, al final m'he decidit a rellançar “The Sound of Film Music”, el meu podcast sobre bandes sonores de cinema. I per reestrenar-lo he triat a Alan Silvestri (Regreso al futuro, Forrest Gump, Vengadores) com a compositor i n'he fet un especial.
El vols escoltar?
Tornaré a Twitch...
… però no sé ben bé quan! Tinc un especial sobre monarquia i Catalunya (no des d'un punt de vista històric, sinó de política ficció), i una mena de “Fun with flags” però presentat per algú menys maniàtic que Sheldon Cooper. Em voleu ajudar a triar quin tema tractar? Doncs apunteu-vos al meu canal de Discord i ho xerrem allí!
Avui us recomano...
Un sol botó, que us durà a una web que no serveix per a res. Jo porto hores fent clicks i cada cop em sorprenc més. Més senzill i addictiu, impossible.
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.