View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #4

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #4
By Enric Pineda • Issue #5 • View online
El butlletí d'avui us proposa un podcast de música de pel·lícules, una col·lecció de webs inútils i una proposta per a que m'ajudeu a fer el meu proper directe a Twitch. No podeu dir que no és un número variadet, eh?

Des del meu podcast
Finalment, després de molts mesos pensant que no calia seguir fent episodis, al final m'he decidit a rellançar “The Sound of Film Music”, el meu podcast sobre bandes sonores de cinema. I per reestrenar-lo he triat a Alan Silvestri (Regreso al futuro, Forrest Gump, Vengadores) com a compositor i n'he fet un especial.
El vols escoltar?
Tornaré a Twitch...
… però no sé ben bé quan! Tinc un especial sobre monarquia i Catalunya (no des d'un punt de vista històric, sinó de política ficció), i una mena de “Fun with flags” però presentat per algú menys maniàtic que Sheldon Cooper. Em voleu ajudar a triar quin tema tractar? Doncs apunteu-vos al meu canal de Discord i ho xerrem allí!
Avui us recomano...
Un sol botó, que us durà a una web que no serveix per a res. Jo porto hores fent clicks i cada cop em sorprenc més. Més senzill i addictiu, impossible.
Did you enjoy this issue?
Enric Pineda

Un butlletí setmanal en el que cada dilluns hi aboco algunes de les meves dèries i curiositats que m'agrada compartir amb la gent. Completament de franc, Montserrat!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue