La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #39

#40・
39

subscribers

62

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Nou relat: Sílvia
Quan arriba l'estiu jo em poso en plan creatiu i començo a parir coses que en altres èpoques de l'any no em surten. Aquí et deixo un nou relat, el tercer de la meva estrenada secció de relats de la meva web.
Sílvia – Enric Pineda
Assisteixo a un grup de noves masculinitats
És un fet que el feminisme ha vingut per canviar moltes coses, entre les quals hi ha com els homes ens relacionem entre nosaltres i amb el món. S'ha acabat el temps del “mascle alfa”, del “por mis cojones” i tota la resta, i és necessari que els homes, sobretot els que tenim una edat, ens hi comencem a posar. Aquest dimarts assisteixo a aquest grup, i espero poder-ho compartir en un post al blog en breu.
Propers esdeveniments El Taller – EL TALLER
24 noves llengües a Google Translate
El traductor de Google, que cada cop millora més la seva capacitat de traducció, ha incorporat 24 noves llengües, entre les que destaco el quítxua, l'aymarà i el guaraní, tres llengües originàries de Sud-amèrica que es veu que no devien existir ja que “todo el mundo habla español”.
Per cert, saps quina és l'única llengua planificada de Google Translate? Exacte, l'esperanto 💚
Google Translate learns 24 new languages
Kjara, música per escoltar amb calma... en esperanto.
Segurament ja saps que hi ha música en esperanto, però no et deus haver parat a escoltar mai res. Avui et recomano a Kjara, una cantant que ha creat un disc (“Blua horizonto”, és a dir, horitzó blau), que m'ha encantat i que va molt bé per escoltar mentre treballes o et relaxes una mica abans d'anar a dormir.
Escolta el primer tema del disc, “Surprizo jen” (Heus aquí la sorpresa)
Surprizo Jen
Surprizo Jen
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.