View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #38

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
M'han passat un munt de coses aquesta setmana de cap de setmana llarg i això ha fet que la newsletter t'hagi arribat una mica més tard del que és normal, però ja la tenim aquí! Preparat? Som-hi!

Nova secció a la meva web: relats
Fa molt temps que vaig escriure dos relats de temàtica eròtica (un d'ells fins i tot el vaig presentar a un concurs que òbviament no vaig guanyar), i ara que ha passat temps penso que és un bon moment per penjar-los a la meva web. M'encantarà rebre el teu feedback, i qui sap, potser m'animo i en faig algun més:
Relats – Enric Pineda
Glossari de col·loquialismes en català
Va, reconeix que t'agradaria dir en català perfecte que el teu crush està “buenorro”, que et vas fotre fins al cul de “chupitos” o fins i tot que vas “disfrutar” amb aquella pel·lícula al cinema. Tot ho sabràs gràcies a aquest pràctic glossari de Núvol:
Col·loquialismes castellans difícils de traduir
Les conferències més importants del 39è Congrés Català d'Esperanto, a Youtube
Aquest passat cap de setmana ha estat el 39è Congrés Català d'Esperanto a Castelldefels, i hem anat retransmetent les ponències més importants a través de Youtube. Si vols, pots veure els vídeos resultants a la següent llista de reproducció:
39a Kataluna Kongreso de Esperanto
M'estreno als eSports!
Gràcies a la bogeria del mític Carles Garcia (@GranCarles a Twitter), l'altre dia em vaig estrenar amb els eSports, proporcionant comentaris a banda de la transmissió de tres partits del CE Europa de eSports. Si em vols escoltar fer el papanates, aquí tens l'oportunitat!
Twitch
Un canal de Telegram?
Em van suggerir de fer un canal de Telegram. I jo vaig pensar que per què no. Ara manca que tingui idees per posar allí.
Et vols apuntar? Aquí tens l'enllaç:
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.