View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda - #37

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Nou article al blog: no sense els meus gens
Possiblement si em segueixes per xarxes ja deus haver llegit el darrer article del meu blog, però si no ho has fet aquí et deixo el seu enllaç. Genètica, criatures i gestació subrogada.
No sense els meus gens – Enric Pineda
Com respondre de forma original a un ciberatac
Hi ha maneres i maneres de respondre a un ciberatac: pots pagar per a que desencriptin els teus fitxers, pots refusar si creus que no han afectat als sistemes centrals de la teva organització, o pots fer com el Banc de Zambia i respondre a l'amenaça… amb “fotopolles”.
I no m'ho invento, està documentat.
National bank hit by ransomware trolls hackers with dick pics
Drama a l'escala (o comèdia)
Abans de convertir-se en un autor de literatura infantil i juvenil, El Hematocrítico tenia dos Tumblrs de continguts molt diferents: un en què posava títols divertits a obres d'art (El Henatocrítico de Arte), i el que et porto avui. Es tracta de la millor recopilació de cartells trobats a escales espanyoles, ideal per anar rient mentre fas scroll de forma infinita.
Drama en el portal
Hey hey, 16k
Si tens una edat com jo, i com jo vas tenir un ordinador de petit, probablement fos un que anava amb un acasset i només tenia 16 colors, si eres molt afortunat. I el que et porto aquí no és res més que un sentit homenatge a aquella època en forma de cançó en un anglès més britànic que la Reina Isabel II.
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.