View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #36

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui un butlletí de tornada a les tradicions, de nou episodi al podcast, de continguts que potser no et solucionen la vida però et fan passar una bona estona o et fan aprendre alguna cosa, i d'enviar el butlletí quan toca. Espero que t'agradi!

Nou episodi al podcast, finalment!
Després d'una aturada llarga des del mes de febrer, publico el desè episodi del meu podcast sobre bandes sonores, dedicat aquest cop a dones compositores. Anirem des del spaghetti western fins a les pel·lícules futuristes, passant per drames quotidians i pel·lícules victorianes. Si te'l vols escoltar, trobaràs el podcast sencer aquí:
The Sound of Film Music | Linktree
Aviat obro el meu propi acurtador d'adreces a tothom
Fa temps que vaig crear un acurtador d'adreces fàcil amb el domini p1n.io, i després d'uns mesos de proves on l'he fet servir bàsicament a la feina, aviat l'obriré a tothom perquè tu també puguis crear les teves pròpies adreces curtes.
He tornat a córrer
Si tu, malgrat que no em persegueix ningú, tinc l'objectiu de marcar-me com a hàbit saludable setmanal anar a córrer tres cops per setmana un mínim de mitja hora. De moment estic començant molt lentament, però el meu objectiu és anar progressant i, eventualment, apuntar-me a alguna cursa tipus Sant Silvestre a finals d'any.
Pots veure els meus progressos al meu perfil a Strava, i cada cop que vaig a fer una cursa als meus perfils a Instagram i Twitter:
Strava Runner Profile | Enric Pineda
Aquest dia 28, Orgull de Raresa!
El proper dia 28 és l'especial Orgull de Raresa a Creadors TV, i ho celebrem amb un especial de 24 hores durant tot el dia, amb directes dels meus companys que faran gala de les seves rareses i “frikades”. I jo hi participo sent el primer de tots: em trobaràs al meu canal de Twitch la matinada del 27 al 28 de maig, a les 0:00 hores.
I de què parlaré? D'himnes i banderes. I potser xerro en esperanto. I ves a saber què més! Una hora de tonteria de matinada!
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.