La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #35

#36・
39

subscribers

62

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Llengües, llengües! Ens serveixen per comunicar-nos, i són un patrimoni que cal preservar. I la newsletter d'avui m'ha sortit molt filològica. Espero que t'agradi!

L'eurovisió alternatiu
Gràcies al programa de Catalunya Ràdio “Popap”, he sabut de l'existència del Liet Festival, un festival de música de l'estil d'Eurovisió, però amb cançons en llengües minoritzades. Cançons en gallec, català, bretó, cors o sard competeixen més o menys pr les mateixes dates que el Festival d'Eurovisió. I pots consultar qui hi ha participat en aquest enllaç:
El català, la diglòssia i Espanya
Els vídeos de Octuvre sempre es mereixen una bona visualització, però en aquesta ocasió porto un vídeo especial: l'entrevista que fa Albano Dante Fachín a Gerard Furest, professor de català a secundària i una persona que sap molt bé de què parla, i sap molt bé com expressar-ho. A mi m'ha ajudat a reafirmar-me en alguns dels meus postulats, i segur que a tu també t'agrada:
- Per què em sento incòmode per parlar en català?" - Per la DIGLÒSSIA.
- Per què em sento incòmode per parlar en català?" - Per la DIGLÒSSIA.
Ja s'acosta el Congrés Català d'Esperanto, i fins i tot hi pots aprendre la llengua
El cap de setmana dels dies 3,4,5 i 6 de juny es celebra el 39è Congrés Català d'Esperanto, i si no saps aquesta llengua però sempre t'ha picat la curiositat, ara tens l'oportunitat d'apuntar-te a un curs ràpid que et donarà les lliçons bàsiques per iniciar-te. Què, t'apuntes?
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.