View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #34

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Cap de setmana llarg a Can Pineda i una sensació de que aquest dimarts amb gust a dilluns recremat costarà de passar, però com cada setmana aquí t'arriba una col·lecció d'enllaços que t'ajudaran a començar la setmana de forma diferent.

Dues webs per agafar clips gratuïts pels teus vídeos
Necessites clips de vídeo per al teus projectes de xarxes socials? Doncs et porto dues webs que et serviran molt:
  • Pexels: una web que no només t'ofereix la possibilitat de descarregar-te fotos, sinó també petits clips de vídeo en format horitzontal o vertical. Punt molt a favor: la web està en català.
  • Coverr: una altra web, més centrada en clips de vídeo, que n'ofereix una bona quantitat i enllaços a Shuterstock per si et vols gastar els diners.
Quin personatge de ficció ets?
T'agradaria saber a quin personatge de ficció t'assembles segons un test de personalitat bastant exhaustiu? Hi ha més de 1000 personatges d'un munt de sèries on triar (HIMYM, TBBT, Downtown Abbey, Doctor Who, etc).
28 de maig, Dia de la Raresa a Creadors
Com que aquest mes s'ajunten dues dates ben frikis al calendari (el Dia de Star Wars, 4 de Maig, i el Dia de l'Orgull Friki, 25 de Maig), a Creadors hem decidit fer 24 hores de directes frikis el proper diumenge 28 de maig. I jo m'he apuntat! Si em vols veure, estaré en directe a partir de la mitjanit de divendres a dissabte parlant de… banderes i símbols nacionals! Més info, en propers butlletins.
El final de l'internet
Mai t'has parat a pensar on és el final de l'Internet? La darrera pàgina web? No cal que t'hi matis gaire, aquí te la deixo jo:
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.