La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #32

#33・
39

subscribers

62

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Setmana mogudeta aquesta que ha passat: he viscut des d'un reinici forçat del meu portàtil, a una jornada de Sant Jordi amb calamarsa com no havia vist mai! Però aquí torna el butlletí que t'omple la bústia d'entrada amb coses de dubtós interès. Som-hi!

El nudisme mola
Ara que s'acosta l'estiu i el temps de remullar-se a la platja, recupero un antic article del meu blog on explico, entre d'altres coses, que això del nudisme està molt bé. Si ets dels que mai s'ha banyat despullat a la platja i sent aquesta curiositat, llegeix-t'ho i en parlem!
Parlem del nudisme – Enric Pineda
Sempre jutja un llibre per la seva portada
Sí, sempre has sentit la dita al revés, però en aquest cas el canvi té tot el sentit. Una persona ha fet una col·lecció comentada dels llibres més estranys que es poden trobar a Amazon, alguns d'ells amb versions en audiollibre (en anglès, això sí). Des de llibres sobre com parlar de seguretat i armes de foc amb el teu gat, fins a un complet catàleg de carros de la compra abandonats a la costa est dels Estats Units. Potser et treu algun somriure, o t'ajuda a planificar un regal de Nadal.
Always judge a book by its cover
Els pitjors d'Eurovisió
Ara que s'acosta el Festival tothom recorda sempre el mateix: els que guanyen, els triomfadors, o en alguns casos els que haurien d'haver triomfat. Però tinguem també un record per aquells que ho van intentar i no només es van quedar a les portes, sinó que a més van quedar últims. Els pitjors de tots, els pàries del festival, reunits en un vídeo de 25 minuts de merda:
All Last Places in Eurovision Song Contest (1957-2021)
All Last Places in Eurovision Song Contest (1957-2021)
I per acabar, un ou de pasqua
Tu i jo sabem que a Internet es guarda gairebé tot. Fins i tot allò que creies oblidat per sempre. Fa aproximadament 26 anys (sí, 26 anys!) vaig fer la meva primera pàgina web, i de forma estranya aquesta pàgina ha sobreviscut gràcies a una gent que en el seu moment en va fer una còpia de seguretat. Vols veure una pàgina del temps del paleolític digital, creada per un neanderthal com jo?
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.