View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #30

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Comencem la newsletter amb òsties i l'acabem amb sexe. Si vols saber què s'amaga darrera d'aquesta misterosa frase, jo de tu seguiria llegint!

Fot-li un ostiot a Chris Rock!
En Will Smith li fot una gleva a Chris Rock i de cop i volta es converteix en un mem. I és clar, era qüestió de temps que sortís un joc per matar cinc minuts del teu temps de forma tonta. Agafa embranzida amb el ratolí i fot-li una bufra a en Chris Rock, a veure quina velocitat aconsegueixes!
How fast can you slap Chris Rock?
Ja s'acosta Eurovisió!
Queda un mes i escaig perquè comenci el Festival d'Eurovisió i ja han sortit publicats els països que conformaran les dues semifinals prèvoes a la Gran Final del dissabte 14 de maig. I per ajudar-te a trira la teva preferida (que no serà el “SloMo” de la Chanel), ja et presento jo la millor de totes.
Representant a Moldàvia, Zdob şi Zdub i els Germans Advahov amb aquest meravellós “Trenuleţul” (El tren):
Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov - Trenuleţul - Moldova 🇲🇩 - Official Music Video - Eurovision 2022
Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov - Trenuleţul - Moldova 🇲🇩 - Official Music Video - Eurovision 2022
Tinc nous comptes de XXSS al sarró
Segurament m'he posat ben pesat des de que les vaig agafar per administrar-les, però segurament ja saps que els comptes d’Instagram, Facebook i Twitter de l’Associació Catalana d'Esperanto els porto jo. I no em vull fer (gaire) el “xulo”, però s'ha aconseguit reforçar la presència de l'Associació a l'Internet de parla esperantista.
Doncs ara, també estic al càrrec de les xarxes d'una organització de la Fundació UAB, Study Abroad, dedicada a oferir cursos a estudiants estrangers que no poden gaudir dels avantatges dels programes Erasmus. Ja els pots seguir a Instagram, Facebook i Tiktok.
Esperanta Bierumado, aquest dijous
Aquest dijous dia 6 a les 18h seré al Centre Artesà Tradicionàrius en una nova edició de l'Esperanta Bierumado, la trobada que organitza la Joventut Esperantista de Catalunya per prendre cervesa i practicar la Llengua Internacional. Si et ve de gust passar-t'hi i xerrem (en català o en esperanto, com vulguis).
Sexpacio, un espai segur per parlar de sexualitat
La meva amiga Sílvia Catalán, un autètic monstre comunicatiu en l'àmbit de la sexualitat i les relacions de parella, ha obert Sexpacio, un espai virtual amb recursos digitals que t'ofereix la possibilitat d'estar en un grup de teràpia comunitari, moderat per la Sílvia, i per només 10€ al mes. Com a usuari de proves de la plataforma, he de dir que és espectacular!
Trobaràs més informació a la seva web:
Silvia Catalán
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.