View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #3

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Ja s'acosta l'inici del curs escolar, i amb ell tornen les rutines que ja teníem mig oblidades durant les vacances d'estiu. I amb les rutines, tornen coses com aquesdta, el meu butlletí, que espero que poc a poc també es vagi tornant una rutina per a vosaltres.

Des del meu blog
La meva reflexió d'aquesta setmana ve motivada per un fet inqüestionable: si vols ajudar a prevenir que es faci servir més paper del compte quan pagues la zona verda o blava, has d'estar preparat per baixar-te un munt d'aplicacions. I això no hauria de ser.
Sobre parquímetres i aplicacions per pagar – Enric Pineda
Vist a les meves xarxes
Si esteu farts que les vostres filles es passin les hores veient a l'Ibai o a qualsevol altre streamer en castellà, aquest article us pot ajudar a trobar streamers de qualitat en català a Twitch.
Avui us recomano...
Si ets dissenyador web, molts cops hauràs posat imatges de farciment només per veure si queden bé o el text s'ajusta com s'ha d'ajustar. Avorrit de les mateixes imatges de sempre? Us presento PlaceKitten, imatges de farciment per a dissenyadors web de gatets.
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.