View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #3

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #3
By Enric Pineda • Issue #4 • View online
Ja s'acosta l'inici del curs escolar, i amb ell tornen les rutines que ja teníem mig oblidades durant les vacances d'estiu. I amb les rutines, tornen coses com aquesdta, el meu butlletí, que espero que poc a poc també es vagi tornant una rutina per a vosaltres.

Des del meu blog
La meva reflexió d'aquesta setmana ve motivada per un fet inqüestionable: si vols ajudar a prevenir que es faci servir més paper del compte quan pagues la zona verda o blava, has d'estar preparat per baixar-te un munt d'aplicacions. I això no hauria de ser.
Sobre parquímetres i aplicacions per pagar – Enric Pineda
Vist a les meves xarxes
Si esteu farts que les vostres filles es passin les hores veient a l'Ibai o a qualsevol altre streamer en castellà, aquest article us pot ajudar a trobar streamers de qualitat en català a Twitch.
Avui us recomano...
Si ets dissenyador web, molts cops hauràs posat imatges de farciment només per veure si queden bé o el text s'ajusta com s'ha d'ajustar. Avorrit de les mateixes imatges de sempre? Us presento PlaceKitten, imatges de farciment per a dissenyadors web de gatets.
Did you enjoy this issue?
Enric Pineda

Un butlletí setmanal en el que cada dilluns hi aboco algunes de les meves dèries i curiositats que m'agrada compartir amb la gent. Completament de franc, Montserrat!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue