View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #29

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Què tal un butlletí amb la ressaca del canvi d'hora? Va, a llegir que es fa tard!!

Hora amunt, hora avall
Ara que aquest cap de setmana hem hagut d'avançar els rellotges i, per tant, hem perdut una hora de la nostra vida (la que vam guanyar l'octubre passat), és un bon moment per fer una mica de país i recordar que el català té una forma peculiar (i complicada) de dir l'hora que és. I per ajudar-nos hi ha eines com aquesta:
La trobada del Clan Maloni
La gent que formem part de Creadors sóm peculiars, i dins d'aquest grup hi ha els que som del Clan Maloni: ens agrada menjar, ens agraden els dolços, sempre preguntem a la gent què busca i ara també fem trobades presencials. Hem anat a Llorenç del Penedès, hem tastat pastes i pa del forn vegà de Cal Fonsu (tot espectacular), hem dinat com reis i, fins i tot, n'hi ha proves gràfiques! I si no, veieu els vídeos als Tiktoks de CreadorsTV, la Família Caricú o jo mateix.
Nova junta de l'Associació Catalana d'Esperanto
Aquest dissabte passat hi va haver una nova assemblea general de l'Associació Catalana d'Esperanto. En aquesta assemblea es va fer efectiu el canvi de Junta Directiva (o com es diu en esperanto, “estraro”), i jo he estat reescollit com a Vocal de Comunicació de la nova junta, vàlida fins al 2023.
Resum oficial de Eurovision 2022
Ja es pot escoltar el resum oficial de totes les cançons que es presenten al Festival d'Eurovisió d'aquest any, que es farà a Torí. Ara és el moment de que comencis a escollir els teus favorits i a fer les primeres porres!
OFFICIAL RECAP: All 40 songs of the Eurovision Song Contest 2022
OFFICIAL RECAP: All 40 songs of the Eurovision Song Contest 2022
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.