View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #28

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Bon dia pel matí! Després d'una setmana de merda amb el cel ennuvolat, esperem que poc a poc la cosa vagi millorant i puguem tots celebrar com cal que la primavera ja és aquí! Comencem?

Què hi ha sota La Sotana?
La setmana passada començava ben moguda amb la polèmica sobre el darrer xou del programa La Sotana a la sala La Mirona de Salt. Si no saps de què va el tema, i vols saber què n'opino jo, no et perdis el meu darrer article del blog:
Què hi ha sota la sotana? – Enric Pineda
Ja hi ha web del 39è Congrés Català d'Esperanto
La cita biennal dels esperantistes dels Països Catalans ja té web oficial! De moment hi ha només informació bàsica, però ja et puc dir alguns dels pesos pesants que hi haurà: Nicolau Dols (president de la Secció Fil·lològica de l'Institut d'Estudis Catalans), Carme Junyent (filòloga i professora universitària a la Universitat de Barcelona) i Lluís de Yzaguirre (filòleg i professor universitari a la Universitat Pompeu Fabra). Properament hi anirem posant més informació, incloent alguna sorpresa de darrera hora. Ja te n'aniré informant!
Feminisme per a principiants
Si t'ho vas perdre encara tens l'oportunitat de revisar el magnífic programa que la Mabel Rodriguez i l'Helena Bea (JelenWalker a internet) van fer sobre el feminisme. Una autèntica classe magistral que et pot servir per aprendre conceptes i saber molt més sobre aquest moviment que busca, per sobre de tot, la igualtat. Tens la xerrada completa aquí:
Twitch
Encara em pots ajudar amb el podcast!
Recordes que fa poc, en aquest mateix butlletí, ev vagi dir que em podies ajudar a que el meu podcast fos un dels finalistes de la categoria “Premi del Públic” dels propers premis Sonor de podcasts en català? Doncs si no has proposat encara el meu podcast, tens temps fins al 31 de març per fer-ho! Les instruccions les trobaràs en aquest enllaç:
Ajuda’m a presentar el meu podcast als Premis Sonor – Enric Pineda
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.