View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #27

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Bon dia! Sigues benvingut un cop més a La Bulteno. Aquest cop el número l'he editat sencer des del mòbil, i has de rexonèixer que no sona gaire estrany: cada cop més el fem servir per llegir, escriure, navegar, pagar i qui sap per quantes coses més. Comencem?

39è Congrés Català d'Esperanto
Cada cop és més a prop el 39è Congrés Català d'Esperanto, la cita que cada dos anys (aproximadament) reuneix la comunitat esperantista a casa nostra. Aquest any es celebra de 3 al 6 de juny a Castelldefels, i ja et puc adelantar en exclusiva la web, que he fet jo de foema senzilla. Ves a la secció de ponents i veuràs les primeres espases de la lingüística que hem convidat per a aquest esdeveniment:
I ja que parlem d'esperanto...
És probable que ja em segueixis a Instagram - i si no ho fas no sé a què esperes! Tanmateix, m'he proposat pujar una foto cada dia als meus stories tot il·lustrant una paraula en esperanto. Així jo vaig ampliant vocabulari i tu pots anar comentant la jugada. Qui sap, potser n'acabes aprenent una mica i tot!
MARE, un projecte a destacar
És un fet que durant molts anys el feminisme - o almenys, el discurs feminista dominant durant anys - ha arraconat les mares i el fet de ser mare del camí de la lluita i les reivindicacions. Conceptes com parts respectats, violència obstètrica o drets de criança no apareixen a gaires manifestacions del col·lectiu. Per tant, la tasca d'associacions com MARE és molt important, i es mereix tota la difusió possible.
MARE Associació – MARE Associació
Podcasts, el blog, directes...
Ja fa temps que no anuncio res d'aquests aspectes de la meva vida digital, però és que m'ha estat impossible. Tanmateix, tinc el capítol del podcast sobre dones compositores a punt de gravar, i un article sobre el rugbi nostrat també mig pensat. Així que estigues atent al butlletí que t'ho explicaré!
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.