La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #26

#27・
33

subscribers

41

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Poc a poc anem deixant enrera l'hivern i ens acostem cap a la primavera. Mentrestant, t'envio un correu per començar la setmana que espero, sincerament, que no acabi a l'spam.

#unutagounuvorto a Instagram
Gràcies a la idea que em va donar n'Helena (coneguda a xarxes com JelenWalker) he començat un petit projecte al meu compte d'Instagram: una foto diària per ilustrar una paraula en esperanto al dia. Si tu també vols saber quina és la paraula del dia i encara no m'estàs seguint a Instagram, ja trigues a fer-ho!
El trend (una mica antic) de les reaccions
A moltes xarxes, Youtube inclosa, sempre hi ha hagut una mena d'interès per saber com reacciona la gent que desconeix quelcom (un vídeo, un objecte, un concepte) en el moment en què ho descobreix. Nens reaccionant a tecnologia antiga, adults reaccionant a coses de joves, o gent gran reaccionant a la modernitat.
Hi ha un canal a Youtube dedicat en exclusiva a això, i l'altre dia vaig recordar que havien fet un vídeo d'americans reaccionant a Eurovisió. Potser a tu el festival ni et va ni et ve, però és divertit veure la reacció d'un grup de gent molt centrat en la seva realitat, que de cop i volta descobreix que hi ha tot un continent que també fa coses.
ADULTS REACT TO EUROVISION 2017
ADULTS REACT TO EUROVISION 2017
Bombes bombes!
No, no m'ha posseït el famós Chimo Bayo amb el seu èxit dedicat a la guerra de Bòsnia. Avui et porto un simulador una mica tètric: un simulador de detonació nuclear. Escull l'objectiu arrosegant un marcador a través d'un mapa, escull una bomba i observa quins serien els efectes d'una detonació: fins a on arriba la bola de foc, quina zona quedaria amb radiació, etc. Un recurs molt interessant que et pot ajudar a entendre els efectes d'un conflicte nuclear en el més important de tot: les persones.
NUKEMAP by Alex Wellerstein
8 de març, hi haurà podcast?
Estic treballant perquè hi hagi capítol del podcast especial 8M. Espero poder-lo tenir llest de cares a final de setmana. Tanmateix, si ets patró meu a Aixeta, tindràs l'episodi abans que tothom, ja ho saps.
L'Aixeta - The Sound of Film Music
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.