View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #25

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Després d'una setmana marcada pel meu positiu en coronavirus, et porto una newsletter més curta i més tardana. A veure sai aconsegueixo enviar-te el següent quan toca!

Puc no parlar en castellà i la Constitució em protegeix
Vaig empescar-me una mena d'article sobre l'ús de la lengua castellana i com la Constitució protegeix el dret dels catalanoparlants de no fer servir aquesta llengua, i el resultat és aquest:
La Constitució Espanyola defensa el meu dret a no parlar en castellà – Enric Pineda
Un directe sobre rugbi? Per què no?
Com que darrerament fa molt que no em poso davant de la càmera per deixar anar la meva turra sobre un tema, he decidit que el meu proper directe anirà sobre el rugbi, aquell esport que a Catalunya té infraestructura però no ressò mediàtic, un esport que destaca per infondre uns valors que el futbol, malauradament, sembla haver perdut.
Estigues atent a les meves xarxes socials (Twitter i Instagram, bàsicament).
Menys de 100 dies pel Congrés Català d'Esperanto
Amb la part més forta de la pandèmia ja passada, des de l'Associació Catalana d'Esperanto ens estem preparant per al proper Congrés Català d'Esperanto, que es durà a terme del 4 al 6 de jujny de 2022 a Castelldefels (Baix Llobregat).
Sí, encara que sembli mentida, es fan congressos d'això, i amb primeres espases de la filologia catalana. Aviat podré explicar-te qui vindrà!
Gràcies per ser-hi!
Amb 25 newsletters ja enviades, crec que ha arribat el moment de donar-te les gràcies. Perquè si has arribat fins aquí sense desapuntar-te és que potser alguna cosa estic fent bé. Així doncs, moltes gràcies per ser-hi i ens seguim veient (i llegint)!
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.