La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #24

#25・
33

subscribers

41

issues

Subscribe to our newsletter

By subscribing, you agree with Revue’s Terms of Service and Privacy Policy and understand that La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda will receive your email address.

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Aquesta setmana que encetem és una mica estranya per mi, perquè és com tornar al passat, al confinament del 2020. He sortit positiu i m'he de quedar a casa. Però el butlletí torna, com sempre, fidel a la teva safata d'entrada. Comencem!

El meu podcast als Premis Sonor
Ja et vaig comentar la setmana passada que aviat rebries instruccions per ajudar-me a fer que el meu podcast “The Sound of Film Music” estgués a la categoria de Premi del Públic dels propers Premis Sonor al Millor Podcast en Català. Doncs aquí les tens!
Ajuda’m a presentar el meu podcast als Premis Sonor – Enric Pineda
P1N.IO, un escurçador de URLs propi
Aviat tindrà una interfície una mica més currada, però si vols jugar a fer adreces curtes amb una web que no té publicitat, estc treballant en aquesta. Aviat tindràs novetats!
Diversió amb banderes?
Doncs sí, igual que feia en Sheldon Cooper amb el seu canal de Youtube, jo també estic preparant un directe sobre aquest tema. Bé, sobre banderes, himnes i altres símbols nacionals. Estigues atent a futurs números de La Bulteno!
Dia Internacional de la Llengua Materna
Avui és aquest dia segons la Unesco, un bon dia per reivindicar la llengua que vas escoltar per primer cop al ventre de la teva mare. En un món tan globalitzat, on cada cop més tendim a uniformitzar, defensar la llengua mateerna és defensar també la diversitat.
Feliç dia, sigui quina sigui la teva llengua materna!
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.