View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #23

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui et demano un petit favor en aquest butllet'que poc a poc s'acosta ja al número 25. Llegeix fins al final i ho veuràs!

Nou episodi de "The Sound of Film Music"
Ja hi ha disponible un nou episodi de “The Sound of Film Music”, aquest cop dedicat a la figura del compositor estatunidenc Michael Kamen, que recordareu de pel·lícules com “Arma letal”, “Robin Hood, Príncep dels Lladres” o “Els inmortals”. Aneu a l'adreça següent per escoltar-lo a la vostra plataforma preferida:
Descarrega't videos del 3alacarta
Si mai has tingut la necessitat de descarregar-te un vídeo del 3 a la carta, hauràs vist que és virtualment impossible: no hi ha un botó de descàrrega com sí hi ha a Catalunya Ràdio, per exemple. Tanmateix, avui et porto una aplicació que et permetrà descarregar-te els vídeos que necessitis de forma fàcil. Només cal que posis l'adreça i ja te'l pots baixar:
Presentem el meu podcast als Premis Sonor?
Catalunya Ràdio i La Mira han organitzat els I Premis Sonor al Millor Podcast en Català, i han obert una categoria pensada perquè sigui la ciutadania qui proposi els podcasts que mereixen ser premiats. Dit això, et demano un favor: ajuda’m a estar entre els finalistes d'aquesta categoria tot promocionant el meu podcast “The Sound of Film Music”. Trobaràs l'adreça del podcast en aquest mateix butlletí (una mica més amunt), i només cal que omplis el formulari que et deixo a continuació.
Gràcies!
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.