View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #22

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Després de 22 números (23 si comptem el número 0 que era només una prova) he decidit canviar la capçalera. I a banda d'això, també he fet altres canvis en aquest número. A veure què et sembla!

Com organitzar les teves newsletters
He fet un nou article al meu blog que he dedicat a la gestió de newsletters. Si, com jo, ets d'aquelles persones que has redescobert els butlletins de correu electrònic, aquí et dono alguns consells per ordenar la teva dieta informacional:
Com gestionar les teves newsletters – Enric Pineda
La xerrameca queer
Aquest diumenge va tenir lloc un altre programa de “La Xerrameca”, l'espai de debat de la comunitat de Creadors TV. en aquesta ocasió va ser un programa dedicat a la comuntat LGBTIQ+, amb la presència destaca de LeWolfieFox i la Mabel Rodriguez fent de presentadoris.
Can Butjosa, una biblioteca molt recomanable
L'altre dia vam visitar la Biblioteca Can Butjosa de Parets del Vallès, la biblioteca de LIJ (Literatura Infantil i Juvenil) més gran de Catalunya. Si tens mainada i no l'has visitada mai, et recomano molt que ho facis, paga molt la pena. Trobaràs més informació a la seva web oficial:
Biblioteca Can Butjosa
Minuts musicals amb el Polònia
Que la gent de Polònia fan unes versions musicals espectaculars ja se sap. Ara bé, el que han fet amb el “Ay mamá” de la Rigoberta Bandini ha estat grandiós. Si no has escoltat, dedica’t uns minuts i fes-ho!
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.