View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #21

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui, especial jocs de paraules. Si ja esteu enganxats al Wordle i al Paraulògic, us en presento noves versions que he creat o he ajudat a crear. Comencem!

El wordle en esperanto
No podia ser que la Llengua Internacional no tingués la seva pròpia versió del joc de moda. Després d'uns dies de configurar, traduïr i adaptar el joc a l'esperanto, ja el tenim disponible gràcies a la col·laboració de l'equip de l’Associació Catalana d'Esperanto.
El nom del joc és un petit joc de paraules amb Wordle (el nom original del joc) i “eo”, el codi internacional de llengua corresponent a l'esperanto. Us animo a jugar-hi i així anar aprenent noves paraules en aquesta llengua.
Venu ludi kun ni!
El wordle en occità
I ja que hi érem, no ha estat difícil adaptar el joc a una llengua que també es oficial a Catalunya, encara que només sigui en una punta del nord-oest. L'occità, i la seva variant aranesa, ja tenen el Wordle de la mà de El Jornalet, el diari digital en occità de referència, en col·laboració també amb l'Associació Catalana d'Esperanto.
Si no us atreviu amb la versió esperantista, potser aquesta us pot resultar una mica més accessible.
Avui us recomano...
Si amb tantes paraules, caselles, tutis, nivells i demés mandangues us heu sentit enganxats, com addictes a la droga, sapigueu que no sou els únics. En Gerard Sesé i en Xavi Morató de Generació de Merda han tret la cançó dedicada al Paraulògic, i crec que tots ens sentim identificats amb les coses que diu. Doneu-li una oportunitat!
La cançó del Paraulògic - Generació DM
La cançó del Paraulògic - Generació DM
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.