View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #20

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Vejam, que jo us expico: que resulta que m'havia posat com a objectiu que les newsletters sortissin els dilluns, perquè tingueu les meves novetats fresques cada inici de setmana. Però la darrera la vaig enviar en divendres perquè PATATES i ara vull tornar a enviar-les els dilluns. De manera que us presento un butlletí exprés.

Des del meu podcast
Oi que us vaig dir que el darrer episodi del meu podcast estava llest i en exclusiva per als mecenes de la meva pàgina a l'Aixeta? Doncs bé, ara ja es pot escoltar a tot arreu, i si no sabeu com escoltar-lo, us deixo l'enllaç a continuació:
Vist a les meves xarxes
De vegades, ser bon esportista no es demostra amb els resultats, sinó amb les actituds. Les jugadores del Barça ahir van guanyar la Supercopa amb un contundent 7-0 contra l'Atlético de Madrid, però la imatge va ser la mantejada que les jugadoes van fer a Virginia Torrecilla, jugadora matalassera que tornava a un terreny de joc dos anys després de que li detectessin un tumor cerebral. Les imatges parlen per si mateixes.
FC Barcelona Femení
La Supercopa no ha estat l’única victòria d’avui ❤️
🙌 @virginiiiaTr https://t.co/fJf8CJIiWS
Avui us recomano...
Tothom està bog pel Wordle! A banda de les versions en anglès, catalkà o castellà, sabeu que també podeu jugar-hi en esperanto? I endevineu qui ha estat l'encarregat de la seva adaptació?
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.