View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #2

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Tornem a la càrrega amb aquest projecte de butlletí! Segueixo treballant en les seccions i en els continguts que vull oferir, però estic content de tenir ja 9 subscriptors que reben aquestes actualitzacions! A tots, moltes moltes gràcies!

Novetats!
Arrel de l'últim directe del gran Lluís Camell (aka Ritzzo Maloni) al seu canal de Twitch, en el que entrevistava al no menys gran Carles Garcia (GranCarles a Twitter, Twitch i Youtube), m'ha entrat el cuquet de nou pels podcasts. En concret, pel meu abandonadíssim podcast sobre bandes sonores, anomenat The Sound of Film Music. Així doncs, estic treballant en un parell de nous episodis d'aquest podcast fet de forma casolana, tot pensant en un canvi de to i en continguts més frescos i divertits.
Voleu escoltar el que vaig arribar a fer? Aquí teniu l'enllaç: The Sound of Film Music.
Això vol dir que deixo de fer directes a Twitch? No, però segurament seran més espaiats, com si fossin especials. Estic preparant el proper i quan el tingui més embastat l'anunciaré amb bombo i platerets!
Des del meu blog
Vaig publicar aquest estiu un article en defensa de preservar l'ús nudista de les platges nudistes (ja sé que sona innecessari, però calia escriure-ho). Aquí us deixo l'enllaç!
Parlem del nudisme – Enric Pineda
Vist a les meves xarxes
Van començar amb simples experiments amb robots bípedes i ja tenen el potencial per fer robots humanoides que fan parkour. Quines creieu que són les aplicacions d'aquesta mena de robots? Policies que no s'aturen davant el perill? Obrers de la construcció eficients que no es queixen ni demanen fer vaga? Els veurem aviat caminant entre nosaltres?
Atlas | Partners in Parkour
Atlas | Partners in Parkour
Avui us recomano...
Sabíeu que entre les meves aficions hi ha el disseny de coses senzilles però gracioses? I que alguns d'aquests dissenys els he convertit en samarretes, tote bags, tasses i altres estris que es poden comprar? Si voleu veure el meu catàleg de productes, us deixo el link aquí a sota.
I si voleu fer suggeriments de dissenys que us agradaria veure, feu-me un correu!
Benvingut a Can Pineda
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.