View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #19

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Aquesta newsletter eclèctica s'acosta cada cop més al seu número 20 i, de moment, son més els apuntats que els que marxen. Gràcies a tots per la vostra confiança!

Des del meu podcast
Ja tenim nou episodi del podcast, aquest cop dedicat a Hans Zimmer, compositor de bandes sonores que ja són autèntics clàssics, com Gladiator, Interstellar, El Rei Lleó, etc. El podcast estarà disponible a través de les plataformes de ssempre a partir d'aquest vespre, però els mecenes de la meva pàgina d'Aixeta ja el poden escoltar des d'ahir al migdia. Si tu també vols ser dels primers en escoltar-lo, fes-te mecenes del meu podcast!
L'Aixeta - The Sound of Film Music
Vist a les meves xarxes
L'Associació Catalana d'Esperanto, de la qual en sóc membre, és una de les entitats que s'ha embarcat amb això del Metavers català, el CatVers. Qui sap si en breu podrem començar a muntar reunions, exposicions o xerrades sobre l'esperanto i la llengua i cultura catalanes en aquest entorn tan digital i tan modern!
Avui us recomano...
La darrera edició de la píndola informativa de CreadorsTV, que vaig tenir l'honor de presentar, va presentar novetats importants, moltes d'elles relacionades amb el fet que des de fa gairebé dos mesos CreadorsTV ja és una associació. Us deixo el vídeo amb el programa, per a que el pugueu veure.
I si sou creadors de contingut a la xarxa en català, i us voleu associar, només cal que seguiu aquest enllaç.
Twitch
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.