View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #18

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui se suposa que ś el dia més trist de l'any, però no deixarem que aqest esperit es traslladi al butlletí, oi? Vinga, comencem!

Especial #PremisTuitort
Un cop més hi va haver #PremisTuitort i un cop més es van repetir les escenes de gent que no entenia que són uns premis concedits er una persona als seus amics, amb l'afegit de que dues persones van decidir trolejar l'entrega de premis amb uns #PremisTrunyort que van passar sense pena ni glòria.
Però el més destacat per mi fou la retransmissió que va fer el gran Jordi Pi en directe al seu canal de Twitch, transmissió que us deixo ara a continuació perquè la gaudiu.
Twitch
Vist a les meves xarxes
Si sou entusiastes de Linux, us alegrarà saber que ja hi ha nova versió del PinePhone, un telèfon mòbil amb una versió de Linux per a mòbils bastant assequible. Trobareu tota la informació a l'enllaç següent:
Time for a Linux smartphone? Here comes the PinePhone Pro Explorer Edition | ZDNet
Avui us recomano...
Estic trebalant en una nova web que s'afegeix al meu ecosistema personal: un acurtador d'adreces. Si sou dels que feu servir Bitly o similars, i voleu provar-ne un de nou que no té publicitat i que està en català (i en esperanto, és clar), aviat tindreu notícies meves!
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.